Wegens leveringsproblemen kunnen wij momenteel geen nieuwe bestellingen aannemen.

Over onsDe mensen achter De Bakfietswinkel

Welkom op onze website. Graag stellen wij ons even voor. Wij zijn Johan en Jelle, beiden al 20 jaar werkzaam in de fietsbranche.

Johan is in zijn jonge jaren beroepsmatig fietsenmaker geweest en heeft altijd zijn eigen fietsenwinkel gehad. Toen hij een jaar of 10 geleden zelf kinderen kreeg is hij op zoek gegaan naar een manier om zijn kinderen eenvoudiger op een fiets te transporteren. In die zoektocht is hij in aanraking gekomen met de bakfietsen van bakfiets.nl en is er sindsdien helemaal van overtuigd.

Jelle is als fietsenmaker in dienst geweest bij Johan en heeft na een paar jaar besloten om een carrièreswitch maken naar de ICT. Als fietsliefhebber bleef Jelle echter altijd werkzaam in de fietsenbranche, maar dan op het gebied van IT. Jelle heeft over een paar maanden zelf ook een bakfiets nodig. In zijn zoektocht naar een geschikte bakfiets is de samenwerking met Johan opnieuw gestart.

De overtuiging van Johan en de ICT-specialisatie van Jelle hebben ertoe geleid dat ze samen deze website hebben opgezet. Ze streven ernaar om de bakfiets beter aan de man te brengen tegen een scherpe prijs. Het aanbod op de website bestaat voornamelijk uit het assortiment van bakfiets.nl, maar dit willen zij spoedig uitbreiden.

Wij wensen u veel plezier op deze website en de eventuele aankopen. Indien wij u ergens mee kunnen helpen dan kunt u gerust contact met ons opnemen.