Wegens leveringsproblemen kunnen wij momenteel geen nieuwe bestellingen aannemen.

Leveringsvoorwaarden

Algemene voorwaarden De Bakfietswinkel (2020)

Op alle bestellingen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Daarom vragen we u de algemene voorwaarden te accepteren voordat u een bestelling doet. In deze algemene voorwaarden staat beschreven wat uw rechten en verplichtingen zijn. Wij streven ernaar u zoveel mogelijk service en zekerheid te bieden.


Prijzen

Alle prijzen zijn inclusief btw en eventuele verwijderingsbijdrage en verzendkosten. Prijsverhogingen tussen het moment van bestellen en het moment van leveren zullen niet worden doorberekend.


Levertijd

In alle gevallen zullen wij ons best doen de artikelen zo snel mogelijk te leveren.

De levertijd van onderdelen is meestal binnen een week. Wanneer een onderdeel niet binnen 30 dagen is geleverd, dan zullen wij contact met u opnemen. U kunt de bestelling dan zonder kosten annuleren. Wanneer u het betreffende onderdeel al hebt betaald zal het bedrag binnen 14 dagen worden terugbetaald.

De levertijd van bakfietsen is ongeveer 6 weken.

Indien u speciale wensen t.a.v. de levertijd hebt, dan kunt u vooraf een email sturen naar info@debakfietswinkel.nl. We proberen er dan zoveel mogelijk aan tegemoet te komen.


Annuleren or retourneren van een bestelling
Bestelde onderdelen kunnen worden geannuleerd tot het moment van verzenden. U kunt de bestelling annuleren door een email te sturen naar info@debakfietswinkel.nl.

Van de annulering krijgt u van ons een bevestiging per email. Wanneer u het betreffende artikel al heeft betaald, zal het bedrag binnen 14 dagen worden terugbetaald.

Heeft u de onderdelen ontvangen en u bedenkt zich, dan kunt u binnen 14 dagen na ontvangst de bestelling in dezelfde verzendings-verpakking, zonder opgaaf van redenen, retourneren. Heeft u de (evt. aanwezige) binnen-verpakking geopend, dan geeft u daarmee te kennen de zending te accepteren. U betaalt bij retour zelf de verzendkosten.

Mocht een onderdeel onverhoopt beschadigd bij u zijn aangekomen, dan wordt u verzocht de aard van de schade mee te delen. U kunt de zending vervolgens terugsturen. De verzendkosten komen in dat geval voor rekening van De Bakfietswinkel. In overleg wordt een onbeschadigd artikel toegestuurd.

Bakfietsen worden op maat voor u gemaakt. Het zijn maatwerk-producten en kunnen daarom niet worden geannuleerd of geretourneerd.


Garantie

Ten alle tijde gelden slechts de door de leveranciers gestelde garantiebepalingen. Voor zover bij ons bekend zijn de onderstaande bepalingen van toepassing:

Indien u aanspraak wilt maken op garantie dient u ons vooraf schriftelijk te informeren over het gebrek.
In geval van garantie op een onderdeel sturen wij u een nieuw exemplaar toe, mits de vervanging van het garantie-onderdeel geen technische kennis vereist. In alle andere gevallen maken wij een afspraak met u om de reparatie of vervanging van het onderdeel uit te voeren. U dient zelf te zorgen voor het transport, maar dit kunnen wij in overleg voor u verzorgen.


Bescherming van uw privacy

De aan De Bakfietswinkel ter beschikking gestelde naam- en adresinformatie worden, evenals uw bank- of gironummer uitsluitend ten behoeve van de bestelling en de eigen administratie gebruikt. De informatie wordt niet aan derden ter beschikking gesteld.


Klachten

Ondanks alle inspanning kan er iets mis gaan. Mocht u klachten hebben over de wijze van afhandeling van de bestelling, de levering of de geleverde goederen, dan verzoeken wij u De Bakfietswinkel zo spoedig mogelijk te informeren zodat een oplossing kan worden gezocht.


Toepasselijk recht

Op de overeenkomst en op deze algemene voorwaarden is uitsluitend het Nederlandse recht van toepassing.

debakfietswinkel.nl wordt uitgebracht door:

Little Big Adventures
Bevrijdingsstraat 13a
6701 AA Wageningen, Nederland
K.v.K: 09145558
BTW id-nr: NL001948031B59
IBAN: NL95ABNA0437306569
BIC: ABNANL2A
W: www.debakfietswinkel.nl
E: info@debakfietswinkel.nl
T: +31(0)622955952