Wegens leveringsproblemen kunnen wij momenteel geen nieuwe bestellingen aannemen.

CargoBike Cruiser LongDe meest luxe bakfiets

De CargoBike Cruiser Long is de lange versie van de CargoBike met een aantal extra's.

De CargoBikes zijn gebruiksvriendelijke bakfietsen die voor absoluut fietsplezier zorgen. Ze hebben een lage instap en het zwaartepunt ligt laag bij de grond. Ook zijn ze wendbaar, gemakkelijk en licht te besturen. De kinderen zitten in een stevige houten bak vóór de bestuurder en zitten vast met driepuntsgordels. De lange CargoBikes zijn bij uitstek geschikt voor grotere gezinnen. Zo biedt de extra ruimte mogelijkheden voor een MaxiCosi of een extra bankje, waardoor er tot maximaal 4 kinderen mee kunnen.

Bij deze Cruiser-uitvoering is de drager weggelaten en zijn extra dikke spatborden en banden gemonteerd om de bakfiets een stoere en vrolijke uitstraling te geven. Daarnaast zijn de velgen ook meegespoten in de framekleur. Ook is deze uitvoering voorzien van leren zadel en handvatten (van het hoogwaardige merk Brooks). 

De CargoBike Cruiser Long is leverbaar in 6 kleuren en is ook verkrijgbaar met elektrische ondersteuning.

De CargoBikes zijn uit te breiden met een groot assortiment accessoires welke zijn gepresenteerd in ons accessoire-overzicht. De meest voorkomende accessoires zijn direct mee te bestellen in het onderstaande bestelformulier.